Sunday, November 05, 2006

unnuntai pyhäinpäivän jälkeen

Aamu-uutisissa kerrtottiin että tänään kaupat ovat auki mutta ensi sunnuntaina eivät koska on ISÄNPÄIVÄ. Tuo turhuuksien turhuus. Toivottavasti tyttäret eivät soittele niitä pakkosoittoja.

Valintataloa tarvitsen tänään koska Nestlen hyvä cappuccino alkaa loppua. Sitä ei saa Kahden K:n kaupasta eikä Lidlistä joista ruokaa hankin. Naapurini Kristiina on ahkerasti täyttänyt jääkaappiani joten vasta kuukauden lopuilla pitää ruokaa ostaa.

Riku Niemen konserttiin Itämerkikeskuksessa keskiviikkona satsaan 8e.
Markus Allankin esiintyy. Jos olisin ryhtynyt kisaan kansanedustajjuudesta 1998 niin Markus olisi jelpannut. Hänellä oli hevostila täällä. Se osti Kaija Koo joka nyt täydentää kylämme taiteilijajengiä.

Pois ovat muuttaneet Eija Vilpas ja Marita Nordberg (kouluaikana Hjördis) - tiedättehän - sen koheltajan, Veskun, anoppi. Mikä se roolihahmo nyt onkaan. Pirun Alz.... -:)

Ulkona näyttää aurinko paistavan eikä ikkunastani näy pilviäkään. Mr. Priestley tulee klo 10. Maksan hänen laskujaan kun hän ei osaa itse hoitaa niitä tietokoneella. Sitten kai menemme hänen ja poikansa Davidin kanssa uimaan Hyrylään. David on viikkolomalla isän luona Lahdesta. Luultavsti poimimme Sonny Nakain Järvenpäästä mukaan uimaan.

Exäni Eija Tuusulassa meni Teneriffalle emmekä voi mennä kerjäämään kahvia häneltä.

Menin eilen tekemään aloituksen Suomi24:ssä Feministien palstalle ja sain vuorokaudessa 430 lukijaa. Ilmeisesti miehet kiinnostavat feministejäkin. -:)

Nyt kun sain eilen Vuokolta vaalikuvat niin täytyy lähettää ent. vuokraemännälle Suzylle San Anselmoon. Suzy ei ole nähnyt minua vuoden 1986 jälkeen.

Tänään ei tarvitse ajatella missä lukee päivän lehdet koska eilen tuli jo tämänkin päivän lehdet. Sunnuntai osio on vielä lukematta joten....

No comments: