Tuesday, November 14, 2006

Jo tiistai

Aika kuluu ja vanhuus lähestyy. -:)

Sunnuntaina ilmestyi Suomi24 saitille häirikkö joka rekisteeröi ralpu nimimerkin ja otti sinne kuvani ja tekstiksi jotakin vankilasta tjsp.

Soitin maanantaiaamuna RKP:lle ja palasivat asiaan1/2h myöhemmin ja kehottivat tekemään Järvenpäässä rikosilmoituksen. Tein sen n. klo 10 ja poliisi sai vielä printattua galleriasivuni jonka häirkkö oli tehnyt.

Valitin saitin sheriffille häiriköstä mutta mitään ei tapahtunut. Siksi soitin tänä aamuna Eniron Suomi24:stä vastaavalle Laura Pylväläiselle ja hup hups, 15 min. kuluttua kaikki häirikön viestit olivat poissa. Poliisi saa tehdä omaa työtään ja ottaa selville kuka on häirinnän takana,

Oskaavaa tekevä arkkitehti Kaija Äikäs onkin nyt Hapuoja. Miehensä Maiju Hapuojan serkku. Kaija Hapuoja lupasi antaa vihreätä valoa Savelan Jussille jatkaa maakauppaneuvotteluja Kari Vikströmin kanssa tämän Rajalinnan maa-alueesta.

Uimassa kävimme traditionaalisesti Alivirran veljesten kanssa.

Seppo Vuorio lähetti arvion mainoksestani kansanedustajan saamiseksi KELLOKOSKELTA. Olin hyvin ilahtunut kun Seppo vaivautui.

Uutisissa surullinen teema. Itämerelle eksyneet kaksi delfiniä kuolivat. Mahtoiko vesi olla liian kylmää? Uutisissa kerrotaan myöskin miten Björn Wahlroos sai viime vuonna maataloustukia 160.000 euroa. Herra ei halua kommentoida. Mutta surulla ei aihetta suruun.

1 comment:

Anonymous said...

Hyvä että tartuit toimeen. Huijarit pannaan!