Tuesday, November 21, 2006

Tiistai 21:s marraskuuta

Hammaslääkärissä aamulla, joesta jää mennyt joten aamulla uimaan. Kirjoitin Keski-Uusimaalle jutun kunnallispolitiikasta ja kopioin sen tänne.

Päättämättömät ja pelkurit johtavat kuntaa.


Ilkka Seppälä käytti otsikossaan KU:ssa 21.11. termiä päättämättömät,
jotka hänen mukaansa ovat todellinen riski. Erikoista että vasemmiston Seppälä oli nyt aivan samaa mieltä kuin oikeiston Seppälä.

Mutta hyvät kuntalaiset. Älkää moittiko valtuustoa. Itse olette sen hiljattain valinneet. Tulin tummanvihreäksi kateudesta kun sain 28 ääntä luultuani että tunnen kunnallispolitiikkaa ja henkilö joka ei tiennyt siitä yhtään mitään sai 200-300 ääntä. Enää en ole kovin kateellinen kun on aikaa keskittyä vaalikampanjaan päästäkseni 4 v:n pätkätyöhön Arkadianmäelle ensi vuonna.

Kun nykyinen valtuusto päätti parantaa jo tehtyä kauppaa ent. Kesoilin tontista niin että hinta aleni 50.000 euroa, eikä YKSIKÄÄN valtuutettu ole pystynyt vastaamaan miksi, niin totean taas, että sitähän kuntalaiset halusivatkin, rahan jakoa sinne missä sitä jo on.

Inkeri Kostiaisen idea 400 euron tasarahasta kodinhoidon tukena olisi liikeyrityksessä saanut kohtelun kokeilun arvoisena juttuna. Mutta ei kunnassa. Pelkojen vuoksi valtuusto luultavasti teki päätöksen joka maksaa kunnalle ENEMMÄN kuin Kostiaisen malli. Parin vuoden kokeilu olisi olisi voitu tehdä ja seuraava valtuusto olisi voinut palata nykyjärjestelmään, mikäli kokeilu olisi epäonnistunut.

Mutta EI.Sitä saatte kuntalaiset mitä vaaleissa tilasitte.

Raimo Puisto
raimo.puisto@kolumbus.fi

2 comments:

hpy said...

Ala kirjoita e-osoitettasi @-merkkeineen nettiin. Riski on suuri etta tulet saamaan paljon spammeja.

Anonymous said...

Amiable dispatch and this mail helped me alot in my college assignement. Thank you on your information.