Friday, November 03, 2006

Neljä päivää myöhemmin

Uinti joessa loppui ja nyt jää peittää jo koko joen. Muutama päivä niin sinne voi mennä kävelemään. Koska tässä on patallas niin virtaus tapahtuu vain syvällä uomassa ja jääkin tulee nopeasti.

Viikon teema on verotiedot. Niistä keskustellaan. Tänään on Keski-Uuusimassa tiedot Tuusulan omistajista ja tienaajista. Itseäni häiritsee se että kansakunnan paras tienaaja Lilius maksaa vain 37% veroa eikä 60 kuten optioiden kannattajat ovat väittäneet. Tein asiasta kysymyksen Erkki Tuomiojalle ja Risto Waldenille ja kehotin Heikki Sntavuorta kirjoittamaan jotakin sunnuntain Keltaiseen Keskariin.

On kaunis pakkaspäivä. Pakkasta ehkä 2-5 astetta ja pilvetön taivas.

Aloitan kampanjan kylällä laittamalla muutamiin paikkoihin A4:n jossa kysytään olisko aika valita eduskuntaan edustaja KELLOKOSKELTA. Onhan täältä tullut kaksi merkittävää näyttelijätärtäkin.

M-real antaa tarjouksen kertakäyttökengänpohjallisista ensi viikolla ja sen jälkeen Jussi Niinistö voi pohtia olisiko hyvä give-away.
Muille ehdokkaille tarjosin varastossa olevia pikkulukkoja joita voisivat myydä ja saada sillä tavalla vaalirahaa. Marjo esittelee asian heille 8.11. kun täällä on Riku Niemen konsertti jossa esiintyy ent. kellokoskelainen Markus Allan m.m.

No comments: