Wednesday, November 08, 2006

Aurinkoinen päivä

Ystäväni Vivian Priestley halusi että menen mukanansa lelukauppaan Hyvinkäälle ostamaan pojalleen kauko-ohjattavan auton joululahjaksi.
Itse olisin ostanut työkaluja - vaikkapa pienen lumilapion 8-vuotiaalle.

Royal Toys kaupassa oli nuorimies jolta kyselin mitä opiskelee jne. Hänen äitinsä on japanilainen ja isä suomalainen, syntynyt Saksassa ja puhuu nyt suomea, englantia ja japania. Hyvä alku kauppaopinnoille.

Heikki Laine Pamarkista toi juuri vaalimateriaalia. Julisteita joissa kyselen olisiko aika saada Kellokoskelta kansanedustaja.

-olisiko? -:)

Talouselämän verkkokeskustelussa Merja Porttikivi puolusti Finnairia ja vastasin. Suosittelen Finnairin myyntiä ennnenkuin Timo Räty sen ulkoistaa.

Tänään on kuultu miten demokraatit voittivat enemmistön USA:ssa ja nainen tulee puhemieheksi mutta senaatin tuloksia odotamme vielä.

Aspocom tekee 250 työtöntä ja ihmettelen löytyykö pörssiyhtiöistä yhtään lisäämään työvoimaa vai onko se pienten yritysten harteilla.

Verkkouutisista luen mitenSitra uskoo riskipääomajoittamiseen. Pyysin aamulla Sitralta vuosikertomuksen mutta pitää tutustua tuohon Markku Maulan Sitralle tekemään tutkimukseen.

No comments: