Saturday, November 11, 2006

Taas lauantai

Perjantaina eli eilen olin taas hieman auttamassa Markkua Hyvinkäällä. Iltailokseni ostin litran jäätelöä, yritin katsoa mukavaa amerikkalaista elokuvaa mutta nukkumatti voitti joskus klo 23. Heräsin viideltä ja parin kahvikupin jälkeen herättelin itseäni kirjoittelemalla nettiin.

HS:n kävin lukemassa sairaalan vastaanotossa ja sitten 10:05 katsoin Häikiön haastattelun ennen kahvioon menoa. Thau kertoi että olen tärkeä asiakas kun tuon sinne melua poliitisen väittelyn muodossa.

Eijalle soitin. Hän oli toissailtana palanut Teneriffalta tyttärentyttärensä kanssa ja kielsi käymästä kylässä kun "keittiö on remontissa ja mahdottomassa kunnossa". Uteliaana kysyi miten kampanja edistyy.

Keski-Uusimaassa oli vastaukseni Realistille kunnan maakaupoista. Susanne Päivärinnalle lähetin vielä gallupfilosofiaa yllyttääkseni tekemään a-talk ohjelman gallupista ääenstysten vaihtoehtona.

Pakkasta lienee n.-5, taivas puolipilvinen ja pitäsee soittaa Sonnylle josko innostuu uintiretkestä.

Tein HS:n verkkokeskusteluun pienen yhteenvedon Sitran tilinpäätöksesstä ja vuosikertomuksesta kun ovat keskustelleet niin ilman faktoja pelkällä mutulla.

Kirjoitin aloituksen kansainvälisestä politiikasta "Päivän makein uutinen" - miten saksalaiset haastavat Rumsfeldin oikeuteen. Toisessa aloituksessa kysyin tuleeko Boltonin jälkeen USA YK-myönteisemmäksi?

No comments: