Monday, December 25, 2006

Joulupäivä Pohjanlahden rannalla




Ylensyöminen aiheutti painajaisunen aamulla. Unessa toivoin, että olen vain unessa, mutta en onnistunut herättämään itseäni. Onneksi tuli pipihätä, joka herätti minut. Yöllä pakkanen on saapunut ja huurruttanut pikkuruisen Mazdani. Maalaiselämän herkkuihin kuuluu käynti puuceessä aamutuimaan.

Aattoiltana soitin keskimmäiselle tyttärelleni, joka yllätys - yllätys - oli poikansa kanssa hotellissa Barcelonassa, eikä kotonaan Amsterdamissa. Susanna soitti Venice nimisestä kaupunginosasta LA:ssa ja kertoi ystävänsä harrastavansa pyöräilyä. Nuorimmainen soitti yllättäen äitinsä numerosta Helsingistä, eikä Lontoosta. Olivat avomiehensä kanssa tehneet pikaisen päätöksen piipahtaa Suomessa, kun sumu Heathrow:ssa oli hälvennyt.

Täällä olemme aamiaispöydän ääressä Janushkan ja ReissuNaisen kanssa ja meillä on todella hauskaa. Yritämme laittaa tänne joitakin eilen ottamistamme kuvista. Iltapäivällä palautan Janushkan kotiinsa Turkuun ja menen yöpymään Paimioon matkalla Kellokoskelle.

Janushka ja ReissuNainen alkavat olla kypsiä ajattelemaan, että olen hyvä tyyppi hoitamaan kansakunnan asioita Arkadianmäellä ja olen ehdottanut, että olisivat ensimmät kaksi 12:sta "opetuslapsestani".

2 comments:

Anonymous said...

Hyvaa Joulun jatkoa Raipulle.

raipu said...

Jostain syystä softa ei tahdo toimia. On äärimmäisen vaikeata päästä lukemaan kommentteja.

-kirjoitan hpy