Wednesday, December 27, 2006

Joulu ohitse

Näkemiin Pyhäranta, Reissunainen ja Janushka. Ja kiitokset hienosta Joulusta. Kiitokset Anitalle Paimioon jonne poikkesin kotimatkalla. Kiitokset Sepolle ja Kaarinalle Tapaninpäivän lounaasta.

Arki on alkanut ja Rento kahvilassa oli rento meininki ja ukot hyvällä tuulella. Keski-Uusimaassa hra Alanko oli edelleen jämpännyt kanssani mutta enpä suostu jatkamaan väittelyä.

Olen saanut paljon postia ystävältäni Lee Brenneriltä Kaliforniasta. Lee myy taloihin noise control systeemejä, lähinnä kai kolminkertaisia ikkunoita. Hänkin on tulossa 60-vuotiaaksi ja näyttää nyt kuvassa aidolta juutalaiselta. Naimisisssa kiinalaisen kanssa. Meillä oli siinä asiassa aikoinaan yhteinen nimittäjä San Franciscossa asuessani.

Tom Keller kertoi joulustaan suomalaisen vainonsa Tiinan kanssa. Tom oli myöskin partnerini joskus San Franciscossa ja hän lähettelee Stratforin tutkimuslaitoksen raportteja. Nyt tuli tekstiä Turkmenistanista josta on tulossa alueellinen konfliktin siemen presidentin kuoltua.

Iltapäivällä pitää mennä tapaamaan nuorinta tytärtä ja hänen avomiestään Helsinkiin. Hauska nähdä vuoden jälkeen taas. Ovat tulleet Lontoosta tänne joulua viettämään.

Pitänee kirjoittaa lisää kunhan ReissuNainen taas laittaa lisää kuvia joulustamme tänne.

No comments: