Wednesday, December 06, 2006

Itsenäisyyspäivää

Itsenäisyyspäivämme on ollut lämmin ja kostea mutta ei kovin sateinen. Itselläni oli vaikeuksia herätä aamulla, saada itseni kuntoon mutta klo 10 maissa lähdin sitten kävelyretkelle ja käväisin kahvilla jäähallin kahvilassa ensi kertaa elämässäni. Joku pienten poikien ottelu oli menossa jäällä.

Tein toisen kävelymatkan ja poikkesin Hannu Kolmosta katsomaan Toimelantie 10:een. Hän oli ilahtunut ja esitteli asuntoaan. Alivirralta sain sitten paluumatkalla taas Suomen Kuvalehden. Päätin käväistä Leevi hevosen tilalla ja teinkin retken sinne parikin kertaa. Vein m.m. vaalimateriaalia. Seppo muisti taas tuoreilla sanomalehdillä ja sitten olenkin viihtnyt HS:n verkkokeskustelussa ja Linnan juhlia katsellen.

Tein kirjoittamistani lehtijutuista A4 kokoisen kokooelman ja toiselle puolelle kirjoitin CV:ni. Lehdykäisen toisella puoleella on siis luettavissa mitä olen kirjoittanut ja toisella puolella mitä olen tehnyt 69 vuoden aikana.

Kaikenlaista sähköpostivaihtoakin on ollut pitkin päivää, ehkä 10kpl suuntaansa. Olli-Jukka analysoi CV:täni ja Erkki Jalkanen soitteli Somerniemeltä kun oli saunasta tullut. Reissunainenkin on muistanut kolmella kirjeellä.

Jätän politikoinnin huomiseen ja siirryn takaisin TV:n ääreen katselemaan eliitin tanssimista pressankutsuilla.

No comments: