Tuesday, October 24, 2006

Tiistaitarinaa

Aamu oli taas yllättävän lämmin, +13. Pimeä alkaa tulla yhä aikaisemmin ja hankaloittaa uimaan menoa. Tänään pulahdin veteen klo 7:45 ehtiäkseni Rento kahvilaan 8:ksi. Sorsia ei näkynyt.

Autoni oli eilen hinattu korjaamolle ja laakerin vaihto pyörään tuskin vie paljon aikaa.

Tarja Kärkkäinen, kunnanhallituksen jäsen kirjoitti hevostilasta kuten olin olettanutkin. Hänkin oli tyytyväinen että hallinto-oikeus purki kunnan yrityksen käyttää etuosto-oikeutta hevostilasta Kellokoskella. Antti Seppälä kahvilassa iloitsi tietenkin kovasti koska kokoomus ei yritystä koskaan hyväksynyt.

Jussi Savela vahvisti tehneensä ehdotuksen HUS:lle nuoriso-osastosta ja Antti Kalliomäki kertoi että KUNNALTA eikä TVL:ltä olisi tiedossa tierahaa Kellokoskelle 100.000 vuonna 2008. Big deal!!

Uintimatka sujui normaalisti ja paluumatkalla noudin nipun lehtiä Pekka Salolta. On taas luettavaa. Pari Talouselämää, KL:n Optio, Fakta ja Presso m.m.

Johanna Rossilta tuli e-mail ja yritän katsoa olisiko viisasta tukea tuota Helsingin nuorta naista. Suomi24:ään tein aloituksen mainiten että kaivoslain uudistus pitäisi olla seuraavan eduskunnan yksi kärkiprojekteista.

Pitää kirjoittaa vielä jotakin Keski-Uusimaalle.

No comments: