Saturday, October 14, 2006

Lauantai 14.10.2006

Aamu-uinti pysäytti depressiivisen olon ja kahvilassa käynti piristi.
Halusin katsoa TV:stä Heinäluoman haastattelun ennen kahvilaan menoa.

Kahvilassa väittelin siitä saako kunta myydä kalliota myymättä sen alla olevaa maata. Keski-Uusimaa kertoi että Lemminkäinen oli ilmoittanut luopuvansa 34 ha:n maa-alueen ostosta. Työvoitto minulle.
Jospa onnistuisin estämään maan oston Jokelasta tuplahinnalla. Asia on valtuustossa maanantaina. Tänään oli KU:ssa ärhäkkä kauppaa vastustava jokelalaisen puheenvuoro. Omani kai tulee lehteen vielä huomenna.

Tänään on kunnassa budjettiseminaari. Soitin Kyössti Lehtoselle ja pyysin häntä huolehtimaan demariryhmässä etteivät demarit hyväksu Tammilehtojen kanssa tehtävää maakauppaa tuplahinnalla. Kyseessä 3,3 miljoonaa euroa.

Kahvilassa oli MUSTA - siis tosimusta kaveri joka puhui hyvää suomea. Kertoi olevansa Gambiasta ja tulevansa ehkä Kellokoskella kun täällä on kauniita naisia. Hän ihmetteli miksi ei ystäväni Priestley puhu suomea. Kerroin että ruotsinkieliset ovat asuneet 1000 vuotta Suomessa eivätkä kaikki osaa suomea. Mr. P. Walesista on ollut vasta 30 vuotta. Englantilaisille suomenkieli on tervaa.

1 comment:

hpy said...

Puhutko sina ruotsia?