Thursday, October 12, 2006

12.10. illansuussa

Jostakin syystä väsähdin aika tavalla uinnin jälkeen. Lidlissä ostoksia tehdessä tuntui. Kotiin tultua pikku lounaan jälkeen nukahdin klo 15 maissa ja minut herätti kaksi luokkatoveria kansakouluajalta. Järvisen Eero ja joku toinen. Tarjosin cappuccinot, kerroin kampanjasta ja muistelimme. Kyltti ulkopuolella "Raimo ostaa & myy" tuo joskus vieraita.

Ostin suklaata pitkästä aikaa ja nautiskelen koko levyn tänään. Fazerin tekemää ja mansikalla maustettua - erikoistarjouksessa.

Santavuoren Heikki oli tehnyt melko suuren jutun Jokelan maakaupoista joista kunnanhallitus maanantaina väänsi kättä ja äänesti kahdesti. Törkeätä että kunta toisaalla ostaa maata ylihintaan ja toisaalla myy (Lemminkäiselle) alihintaan. Maakaupat eivät varmaan ensi maanataina valtuustossa mene lävitse ilman keskustelua. Valitettavasti kokoomus ja demarit ovat nyt niin naimisissa keskenään että tällaista hölmöilyä tapahtuu.

HS:n keskustelussa sain pari kiitosta iltapäivällä puheenvuoroista. M.m. Dr. Dulcamara Wienistä. Tiina Santala lienee juuri nyt sensorina eikä anna kertoa ehdokkuudesta. Muutti yhden isoilla kirjaimilla kirjoitetun sanan pieniksi. -:)

No comments: