Thursday, September 21, 2006

Upea syysaamu

On jo 21:s päivä syyskuuta mutta aamun lämpötila on +10 astetta. Joessa pinta on roskainen koska puista tippuu nyt lehtiä jokeen. Pulahdus veteen auttaa kuitenkin selkeästi pääsemään eroon hieman depressiivisestä olosta.

Kun lähdin pyörällä kahvilaan klo 8 niin aurinko idästä paistoi aivan suoraan silmiin niin että ajoinkin sairaalan puiston lävitse välttääkseni auringon.

Kun oli ollut mahdollisuus lukea aamun lehdet jo kotona niin mietiskelin kannattaako mennä tuhlaamaan euro kahviin mutta kyllä jutustelu muiden kanssa kahvilassa auttaa päivän alkua. Keski-uuusimaassa on juttni kosien logistiikkakeskuksia ja siitä saimme yhden puheenaiheen. Myöskin keskustelimme Thaimaan sotilaskaappauksesta sekä huostaanotoista. Huostaanotot ovat hyvä bisnes yksityisille laitoksille ja SIITÄKIN voi syntyä ongelmia kuten eräässä Tuusulaa koskevassa asiassa.

Aamu-tv:ssä katsoin mielenkiinnolla nuoren naisen haastattelun Etelä-Afrikasta. Hän on kirjoittanut kirjan valkoista mustalla ja kertoili kokemuksiaan matkustelusta siellä. Aihe kiinnostaa minua kun olen saanut 1980-luvulla kaksi kertaa liikuskella Etelä-Afrikassa.

Tänään aion liftata naapurien kanssa Hyrylään uimaan. On syytä pitää itsestään hyvää huolta nyt.

1 comment:

hpy said...

On AINA syyta pitaa itsestaan hyvaa huolta.