Sunday, September 17, 2006

Syyskuinen sunnuntai

Aamu oli sumuinen ja lievästi pakkasella. Aurinko poltti sumun klo 10 mennessä.

Kävin juomassa kupin kahvia ja lukemassa HS:n palvelutalossa ja sen jälkeen kirjoitin kolumnin Keski-Uuusimaahan.Lähdin sen jälkeen ajelemaan Hyrylään, jossa piti olla markkinapäivä ja puolueet edustettuina. Satuin matkalla näkemään kolme kertaa Erkki Tuomiojan juoksevan aamulenkkiään. Kun pysähdyin polkupyörälle niin hän juoksi ohitse ja minä taas ohitin jne...

Join ensiksi kokoomuksen kahvia kokoomuksen mukista, sitten kepukahvia kokoomuksen mukista ja vielä demarien kahvia samasta pahvimukista. Kahvit olivat hyvin samanlaatuisia. -:)

Paluumatkalla tuli mieleen poiketa Kiviharjuilla ja kysäsistä josko Paulus, joka opiskelee mediainsinööriksi ammattikorkeakoulussa, tahtoisi ryhtyä vaaliavustajaksi. Odottelen tietoa Paulukselta. Olisi mukava homma mediaopiskelijalle? Tarvitsen apua joltakin nuorelta joka osaa käyttää tietokonetta paremmin kuin minä.

Marja-Liisa Valtonenkin rimpautti kun olin kotona. Hän on ollut joskus tekemisissä Soinin kanssa ja hänestä saan varmaan aktiivisen tukihenkilön. Hän kun osaa myydä puhelimitse.

Taidanpa heittää vielä Jarille Ruukki ravintolaan hammastikkublisterin. Jari varmaan haluaa sponsoroida.

No comments: