Saturday, September 16, 2006

16.09.2006 Pakkasyö

Yllätys yllätys. Menin verannalle ja autoni ikkunat olivat JÄÄSSÄ. Onneksi joen veden pinnalla ei vielä ollut jäähilettä kun käväisin joessa.

Olen elänyt kurssijuhlan jälkitunnelmissa. 14.09. kokoontui 60 kpl 1956 Kauppakorkeakoulussa opiskelunsa aloittanutta juhlimaan 50-vuotisjotakin. Kun opiskelun aloitti silloin hieman alle 200 (yhteensä sihteerikurssin kanssa 275) niin 60 oli melko suuri luku. Onhan viikatemieskin jo verottanut populaatiotamme.

Jaakko Salonoja veti taas tilaisuuden loistavasti ja itse sain kertoa yleisölle halustani päästä eduskuntaan neljän vuoden pätkätöihin.

Eilen kävin muutamassa tuttavayrityksessä jättämässä blisterin DDS hammastikkuja, PerusS-mainokseni ja pankkitilin numeron. Minun pitää nyt opetella hieman linkitystä. Heille joita yritän värvätä tukijoukkoon pyrin lähettämään informaatiota siitä mitä tapahtuu Perussuomalaisten piirissä ja eduskunnassa maaliskuuhun asti. Toivon että potentiaaliset äänestäjäni ihan aidosti perehtyvät ajatteluuni.

Päivästä on tulossa aurinkoinen ja aion pyöräillä Järvenpäähän ja edelleen Hyrylään uimaan. Pitää yrittää nauttia aurinkoisesta syyssäästä niin kauan kuin sateet ja pakkaset eivät vielä häiritse.

No comments: