Tuesday, April 25, 2006

Jo 25:s päivä

ja kevät todella tullut

Lämpötila tänään +15 ja pilviverho päästi auringonsäteet lävitseen.

Hukutin sydänsurujani eile olueen ja tänään oli raskas aamu mutta uinti on erinomaista krapulahoitoa.

Nyt minulla on pyörä jonka hain sunnuntaina Nummenkylästä. Samalla allekirjoitin jonkin kamoja koskevan kolmisivuisen paperin jonka Vuokko oli kirjoittanut. Itse en paperia lukenut enkä lue. Ei oikein tavarat jaksa kiinnostaa.

TV-2 näytti juuri mainiosti tehdy tupakkadokumentin. Panee varmasti tupakoitsijat miettimään josko halusivat katsoa. Oli mainiosti tehty.
Seurattiin espanjalaista miestä 100 päivää tupakasta eroon ja sitten eri ihmisiä Irlannissa, Englannissa ja Kreikassakin.

-jäin miettimään miksi niin suuri osa ihmiskuntaa pitää tupakointia lähes elämän tärkeimpänä asiana.

Vappu on lähestymässä. 30:s päivä sunnuntaina eli vappu maanantaina. Siis ihmisillä pitkä viikonloppu.

Tekisi mieli kirjoittaa päiväkirjaan kohtaamisista, ihastumisista jne mutta ei voi kun tätä lukevat sivulliset. 160cm:stä esimerkiksi.-:)

1 comment:

hpy said...

Minusta tupakan kielloissa mennaan liian pitkalle. Vaikken itse polta, ja vaikka tupakointi hairitsee minua niinkuin vahan astmaattisia ihmisia muutenkin, en voi ymmartaa miten voidaan kieltaa jotain joka on laillisesti myynnissa ja josta valtio(t) kuitenkin vetaa voittoa verojen kautta.
Ensin kielletaan kokonaan tupakka, sitten kielletaan mm oluet ja viinit, ja miten voimme silloin joutua siihen krapulaiseen olotilaan joka joskus seuraa nautiskelua?
(Olen jo kirjoittanut aiheesta ainakin kahdesti blogissani.)
Pitaako meita tosiaan holhota koko ajan, olemmeko niin typeria?