Thursday, April 13, 2006

Ilta tullut

Tuntuu oudolta. Aion pysyä yksin ja yrittää olla tyytyväinen. Onhan lehtiä, kirjoja ja TV. Löysin googlen uutiset tämän kautta. Vaikuttaa hyvältä uutiskanavalta. Paljon kamaa.

Olen ollut tyytyväinen verkkouutisiin jotka on kivasti editoitu.

Kristiina täytti 57 ja toi kakkupalan sekä lahjoitti taas pussillisen ruokaa. Tosi ystävä. Tai hänellä ystävä. Nyt on munakoiso ja HS:ssa tänään munakoisoreseptejä.

Pirkko oli lähettänyt hauskan kortin Fuengirolasta. Mahtaakohan Johanna lähettää korttia Etiopiasta? Todennäköisesti ei.

Vuokko oli tuonut pari kahvimukia kirpparilla myytäväksi. Ovat alkuperäispakkauksessa. Mistä lienee saanut? Oli jättänyt autooni.
Päivä on ollut aurinkoinen mutta nyt pelottaa huominen ja ylihuominen. Tuleeko sade tänne Etelä-Suomeenkin?

Keski-Uuusimaassa oli juttu Kellokosken yhdisstysten tilatarpeista sekä siitä että Raimo Puisto on tarjonnut euron Toimelasta kunnalle.

Jospa menisi TV:n viihdytettäväksi.

1 comment:

hpy said...

Illalla yhta vasynyt olo kuin sinulla aamulla. Ilta kuitenkaan vasta alussa silla lanko tulossa yllatysvierailulle syomaan ja yopymaan. Ei juuri sopiva ilta kun huomenna on lahto lentokentalle ja sielta Suomeen edessa. Onneksi matkustamme melkein ilman matkatavaroita, vahan tuliaisia vaan mutta nekin taytyy viela hankkia.