Friday, June 09, 2006

Perjantai +18

Kun menin kahvilaan klo 7:55 niin ukot sanoivat että olisi pitänyt olla siellä 1 min. aikaisemmin. Ilka Taipale oli käynyt ostamassa kahvin ja pullan ja lähtenyt kävellen pois.

Ajelin Järvenpäähän tarkoituksella hakea lehdet Pekalta ja katsoa kirjoittiko Soini jotakin Talouselämään. Ei ollut kirjoitusta. Elisasta kävin ostamassa häiriönpoistajan ADSL linjalle havaitakseni kotona että minulla oli jo. 4 euroa hukkaan. Jannella eli kävelykadulla joku spurgu kysyi ihmisiltä josko saisi laulaa. Ehdotin ihmisille että maksamme kukin 10c ettei hän laulaisi.

Pamarkissa kävin Heikkiä jututtamassa ja join mustaa kahvia mahan kipeäksi kun niillä ei ollut maitoa. Moitiskelin moista meininkiä.

Takaisin Kellokoskellla jutin matonpesupaikalla 3v. sitten Helsingistä tulleita naapureita. Rouva lupasi ostaa yhden penthousen kun sellaisia joen toiselle puolelle rakennamme.

Olin aamulla kirjoittanut Antti Kaikkoselle 4:n koplasta jotka eilen valiokunnassa äänestivät seksinostokieltolain ehdotusta vastaan. Antti vastasi että nyt laki ei muuta juuri mitää. Minä vastasin että kannattaako möhliä eduskunnan arvovaltaa moisen takia ja antaa parin femakon viedä kuin pässiä teuraaksi. Ehdotin mös että tulisi ostamaan kämpän Toimelasta nyt kun hänkin on sinkku.

K-kaupasta ostin kolme mansikkaviineriä - eilisinä eli 1,25 yhteensä.

-vatsan kasvattajia siis

1 comment:

hpy said...

Kirjoitin toisen kommentin mutta se on kadonnut (ainakin toistaiseksi). Eivatko kaikki leivonnaiset ole vatsan kasvattajia? Samoin kuin kuulemma olut. Onneksi juomme harvemmin olutta leivonnaisten kanssa. Siina vasta olisi vatsan kasvatusta.